Alla vill ha Grönt Väder – vädertjänsten som levererar landets bästa komboväder!

Vädertjänsten Grönt Väder växer starkt! Närmare 50 000 användare har laddat ned appen, och tjänsten har över 830 000 sidvisningar per vecka. Nu tar man nästa steg och lanserar annonsförsäljning i appen.

Grönt Väder växer starkt! Närmare 50 000 användare har laddat ned appen, och tjänsten har över 830 000 sidvisningar per vecka. Nu tar man nästa steg och lanserar annonsförsäljning i appen.

Beslutet att erbjuda annonsörer plats direkt i appen Grönt Väder har testats noga, och nu är annonsförsäljningen i full gång.

– Våra undersökningar visar att rätt placering av annonserna inte stör användarna, deras upplevelse är extremt viktig för oss, säger Katja Samoilina, affärsutvecklare på LRF Media.

Appen Grönt Väder lanserades i slutet av februari och ersatte då vädertjänsten WeatherPal. Mottagandet blev enormt, inte minst för att appen ger möjlighet att jämföra väderprognoser från både SMHI, YR och GFS, och dessutom har tjänsten Komboväder, som väger samman prognoser från de tre väderkällorna.

–Sommaren är den tid då vi är mest intresserade av väder, och appen ökar nu med omkring 500 nya användare per dag, och allra flest i åldersgruppen 35-44 år. Vädret påverkar ju allt vi gör – inte minst om vi ska grilla ute eller äta inomhus på semestern, så jag hoppas att ännu fler kan få hjälp av Grönt Väder, säger Katja Samoilina.

Här laddar du ned appen Grönt Väder för Iphone

Här laddar du ned appen Grönt Väder för Android
Kontakt